Kaspositie versterkt en Bitcoin bijgekocht

Twente, 16 juni 2022

Economische situatie in de wereld wordt met de dag slechter. Bitcoin heeft weer een nieuw dieptepunt bereikt: $20.000 voor één Bitcoin. Om eerlijk te zijn heb ik bijgekocht. Als er één beleggingscategorie is waar ik 100% vertrouwen in heb dan is het namelijk Bitcoin.

Omdat ik de laatste maanden Bitcoin heb bijgekocht en ook aandelen heb bijgekocht, is mijn kaspositie wat geslonken. En omdat ik straks bij een nog lagere Bitcoin koers flink mijn slag wil slaan, heb ik mijn kaspositie op dit moment wat versterkt door wat aandelen (grotendeels) met winst te verkopen. Gezien de dramatische economische omstandigheden die eraan komen, zou het mij namelijk niet verbazen als Bitcoin straks nog een stuk verder zakt (en de beurs ook).

Eigenlijk schraap ik nu overal wat geld bij elkaar om straks flink Bitcoin in te kunnen slaan. En ik heb dus ook al wat Bitcoin ingeslagen, je weet maar nooit tot hoe laag hij gaat, theoretisch gezien kunnen we ook al de bodem hebben bereikt. Vandaar dat ik nu ook al op 20k heb bijgekocht, straks op 18k mogelijk weer en daarna ook weer op 13k als we zo ver komen. we gaan het zien!

Let even goed wel op dat je alleen belegt met geld dat je kunt missen. Ik heb voor mezelf al vastgesteld welk bedrag ik minimaal in euro’s op mijn bankrekening wil overhouden, tenslotte gaat het gewone leven ook gewoon door en theoretisch gezien kan Bitcoin wel één of twee jaar lang op een lagere koers blijven staan zodat je er niet bij kunt komen en dan is het belangrijk dat je ook altijd gewoon euro geld in de zak hebt.

Dit artikel is informatief bedoeld en niet bedoeld als financieel advies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *